Kosteusvauriot kerralla kuntoon – Rakennustoimisto SIB Oy

Sattuiko vesivahinko ja tarvitset ammattilaisen apua? Rakennustoimisto SIB Oy korjaa kosteusvauriot vuosien kokemuksella Lahdesta käsin!

Kosteusvaurioiden korjaaminen vaatii ammattitaitoa ja nopeaa toiminta, jotta lisävauriot saadaan minimoitua. Työt tulee aloittaa mahdollisimman pian vahingon syntymisen jälkeen. Me vastaamme nopeasti tarjouspyyntöihin ja toimimme joustavasti.

Kosteusvauroiden korjaus

Ammattitaitoiseen palveluumme kuuluu vesivahingon korjaaminen alusta loppuun saakka. Teemme vesivauriosta kärsineiden rakenteiden kuivauksen ja tarvittavat purkutyöt ja remontoimme kohteen vahinkoa edeltävään alkuperäiseen kuntoon. Tarvittaessa tai niin halutessasi saat samalla isommankin pintaremontin.

  • Vaurion laajuuden ja kuivaustarpeiden kartoitus
  • Kastuneiden rakenteiden kuivaus
  • Tarvittaessa desinfiointi
  • Kosteudesta kärsineiden rakenteiden purku
  • Uudelleenrakennustyöt
  • Loppusiivous ja tarkastus

Laatu etusijalla

Työn laatu on yrityksessämme keskeisellä sijalla, niin myös kosteusvaurioiden korjauksessa. Haluamme, että asiakkaamme saavat varmistua hyvästä laadusta ja siksi laskutamme työt vasta, kun työ on valmis ja hyväksytty. Kun tarvitset ammattitaitoista osaajaa kosteusvaurioiden korjauksiin, ota meihin yhteyttä! Tutustu myös rakennuttamispalveluihimme!

Suosittele meitä

Askonkatu 9 , LAHTI

Yhteystiedot

Rakennustoimisto SIB Oy
Askonkatu 9 C
15100
LAHTI
tapio.stenholm@gmail.com
www.rakennustoimistosib.fi